bumbakleurplaten


startuweb.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten | Eigen Startpagina
Aanmelden
Paginanaam:

.startuweb.nl

Advertenties
Kleurplaat Ballonnen van bumba
Geen
Door GeJo i.s.m bumbakleurplaten.startuweb.nl
Disclaimer
Mail de beheerder
BUMBA

Bumba is specifiek gemaakt voor kinderen die nog niet naar school gaan. Bumba de clown en zijn vriendjes beleven korte avonturen en belanden in situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten.

Het publiek waar Bumba en zijn vrienden voor optreden bestaat uit leeftijdsgenootjes die zelf zijn uitgedost in mooie, kleurrijke kostuums.

Bumba zit vol kleur en geluid. De decors zijn eenvoudig, met grote kleurvlakken. Tussen de nummertjes van Bumba en zijn vriendjes door zitten ook scènes zonder poppen, waarin wordt gespeeld met kleur, klank en alledaagse voorwerpen. Bumba en zijn vriendjes spreken een eigen, onbestaande taal: het Bumbalees.

Alleen de vertelstem spreekt mensentaal. Bumba is een productie van Studio 100 met poppen van Jan Maillard. De reeks werd bekroond met de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor het Beste Jeugdprogramma van 2005.

HIER ONDER HEB IK ENKELE BUMBA FILMPJES GEZET DIE OP YOU TUBE TE VINDEN ZIJN !!

Bumba YouTube filmpje 1Bumba YouTube filmpje 2Bumba Youtube filmpje 3Bumba YouTube filmpje 4Bumba Youtube filmpje 5Bumba YouTube filmpje 6Bumba Youtube filmpje 7